Beach Event 2019

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

Dit jaar wordt een speciale editie. Het is namelijk de 5e keer dat het strand naar Nederweert komt. Het wordt een editie in een nieuw jasje. Dit jaar betrekken we álle mensen in Nederweert bij het event. We organiseren niet alleen de gebruikelijke activiteiten, maar ook ouderen in onze gemeente gaan een middag in het zand bewegen. Een aantal middelbare scholieren komen ook langs in de grote zandbak tijdens de sportdag van het Citaverde College.

De parkeerplaats naast sporthal de Bengele wordt voorzien van een flinke laag strandzand voor twee volle weken (13 juni – 30 juni) sportief plezier met diverse toernooien; o.a. beachvolleybal, beachhandbal, beachbasketbal en beachtennis staan op het programma. Daarnaast maken ook de basisscholen, de scouting en ouderen volop sportief gebruik van de beachvelden. Kortom: een vol programma met activiteiten voor iedereen.

De officiële opening van het Bengele Beweegt Beach Event is op donderdag 13 juni om 19.00 uur op het zandstrand op de parkeerplaats naast sporthal de Bengele in Nederweert. 

Het definitieve programma van Het Bengele Beweegt Beach Event zal snel volgen!

De data waarop het Open Volleybal Toernooi plaats zal vinden zijn al definitief. Heb je al een team bij elkaar? Doe mee en schrijf je hier in.