Bennie Bengele Pas

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

“Beleef de Bengele Beweegt” 

Voor 55-plussers is het niet meer vanzelfsprekend om structureel te bewegen. Maar beweging zorgt wel voor veel plezier én het houdt ons vitaal. Daarom nodigt de Bengele Beweegt alle 55-plussers uit om kennis te komen maken met verschillende beweegactiviteiten in de sportieve omgeving van de Bengele Beweegt. Leer elkaar en de verenigingen beter kennen! Van Dynamic Tennis tot Walking Football. Zo staan onder andere RKSV Merefeldia, Dynamic Tennis, TTCN, VC Fortutas, NTC’72, BC Veredot en basisschool De Bongerd voor je klaar. 

De Bennie Bengele Pas

Met de Bennie Bengele Pas kun je anderhalf jaar lang gratis op een aantal georganiseerde momenten deelnemen aan verschillende beweegactiviteiten van de deelnemende partijen en verenigingen. Zorg jij ervoor dat je Bennie Bengele Pas vol is dan krijg je van ons een weer een nieuwe en ontvang je een prijs. Je gaat met de Bennie Bengele Pas letterlijk en figuurlijk op sportieve expeditie. Zo maken we samen van de Bengele dé sportieve ontmoetingsplek van Nederweert voor Nederweert.

Gezien de ontwikkelingen rondom de Corona uitbraak heeft het bestuur van stichting de Bengele Beweegt het openingsevenement van donderdagmiddag 12 maart helaas moeten annuleren. Tijdens de opening zouden de eerste passen worden uitgereikt. Momenteel zullen we de ontwikkelingen van het Corona-virus afwachten om vervolgens te besluiten wanneer openingsevenement en het beweegprogramma van start kunnen gaan. Dit zullen we pas doen wanneer dit verantwoord en veilig is!

Voor vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.