Home

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

Aanmelden voor bijeenkomst van 2 november kan via deze  LINK 

Op donderdagavond 14 september vond in sporthal De Bengele de eerste van drie participatie bijeenkomsten plaats met betrekking tot het visietraject dat van start is gegaan en dat moet leiden tot een nieuwe invulling van het sport- en recreatie gebied in de oksel van de A2. De stichtingen de Bengele Beweegt en de Uijtwijck werken hierbij samen in dit burgerinitiatief waarbij de gemeente een ondersteunende rol heeft.

De 50 aanwezigen (betrokkenen organisaties, ondernemers, geïnteresseerden en omwonenden) gingen op 14 september met elkaar het gesprek aan onder het motto "Droom mee". De avond werd een groot succes als gevolg van de grote opkomst en de constructieve inbreng van deze aanwezigen.

Namens het College van B&W van de gemeente Nederweert was wethouder Geraats aanwezig. In een korte toespraak sprak de wethouder zijn waardering uit voor de getoonde lokale betrokkenheid en benadrukte hij het belang van het bewaken van realisme en uitvoerbaarheid gedurende het proces. 

De volgende bijeenkomst staat in het teken van "Denk mee" en hierin wordt aan de hand van drie ontwikkelingsscenario's verder uitwerking gegeven aan de gewenste invulling van het gebied.

Omdat we in dit traject het verkrijgen van draagvlak erg belangrijk vinden en ook zorgvuldig willen handelen, hebben we de 2e participatiebijeenkomst herpland naar donderdag 2 november, vanaf 19:00 in sporthal De Bengele.

De derde bijeenkomst staat gepland op 18 januari 2018. De stuurgroep hoopt dat de betrokken organisaties en omwonenden aanwezig zullen zijn bij de bijeenkomsten om zo te komen tot een gedragen visie.

Mocht u als bewoner, organisatie, ondernemer of anders betrokkenen alsnog een initiatief of randvoorwaarden willen aandragen, dan is die mogelijkheid er nog altijd. Stuur daarvoor een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wilt u aanwezig zijn bij de bijeenkomst op donderdag 2 november en/of wilt u informatie blijven ontvangen, ga dan naar www.debengelebeweegt.nl en gebruik daar de aanmelding om uw gegevens door te geven. U kunt ook direct uw reactie doorgeven via deze  LINK .

 

Namens de stichting de Bengele Beweegt,
Niek Creemers (telefoonnummer: 06-22496582, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Namens de stichting de Uijtwijck,
Peter Willekens (Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )